Győr: Az Új Befektetési Célpont a Fővárosi Ingatlanbefektetők Számára

Az egyre emelkedő m2 árak Budapesten arra ösztönzik a befektetőket, hogy alternatív célpontokat keressenek. Győr városa, különösen Révfalu városrésze, kiemelkedik a kiváló elhelyezkedésével és a […]

Az egyre emelkedő m2 árak Budapesten arra ösztönzik a befektetőket, hogy alternatív célpontokat keressenek. Győr városa, különösen Révfalu városrésze, kiemelkedik a kiváló elhelyezkedésével és a modern ingatlanfejlesztéseivel, így az ingatlan befektetők egyik legkedveltebb célpontja.

A Viza7 Lakópark Bemutatása

Győr-Révfalu egyik legújabb és legmodernebb lakóprojektje, a Viza7 Lakópark, ideális választás azok számára, akik minőségi új építésű ingatlant keresnek. A lakópark elhelyezkedése közel van a városközponthoz és számos kényelmi szolgáltatáshoz, mint például az Árkád bevásárlóközpont, az egyetem, az uszoda és a Duna-part.

A Viza7 Lakópark két tömbből áll, összesen 47 lakással. Mindkét tömbhöz liftes lépcsőház tartozik, hogy a lakások tulajdonosai kényelmesen eljussanak a lakásukba a mélygarázsból is.

A lakások modern stílusban épülnek, összesen 3 szinten. A lakások korszerű hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés megoldást kapnak, valamint padlófűtés gondoskodik a papucsmentes otthoni lábkomfortról.

Kiváló Befektetési Lehetőség:

Győr városa egyre vonzóbbá válik az ingatlanbefektetők számára, akik a főváros magas m2 áraival szemben Győrben találják meg az ideális lehetőséget. Révfalu klasszikus részén, Győr egyik legjobb társasháza épül, amely hosszú távon stabil befektetést kínál.

Viza 7 lakópark

A Viza7 Lakópark Győr-Révfaluban egy ígéretes projekt a város ingatlanpiacán. A modern kialakítás, a kényelmi szolgáltatások közelsége és Győr városának vonzereje mint befektetési célpont, mind azt mutatják, hogy ez az ingatlanprojekt ideális lehetőséget kínál azok számára, akik minőségi új építésű lakást keresnek, vagy befektetést terveznek Győr városában.

Viza7 lakópark

A Viza7 Lakópark a modern életstílust és a kényelmet ötvözi, és ígéretes befektetési lehetőséget jelent mindazoknak, akik az ingatlan befektetés területén ki szeretnének lépni a lakhely nyújtotta keretek közül, de az országhatárt nem szívesen lépnék át!

Viza 7 lakópark

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Molnár Szidónia |+36-70-372-0113