Forum Gardens lakópark – elegancia Likócson

Győr-Likócs nem csupán egy városrész, egy igazi paradicsom az otthonteremtésre: itt találkozik az elegancia a kényelemmel, valamint a vidéki nyugalom a városi pezsgéssel. Ebben a […]

Győr-Likócs nem csupán egy városrész, egy igazi paradicsom az otthonteremtésre: itt találkozik az elegancia a kényelemmel, valamint a vidéki nyugalom a városi pezsgéssel. Ebben a csodálatos környezetben kerül megvalósításra a Forum Gardens lakópark.

Ahhoz, hogy miért érdemes ide költözni, csak néhányat említünk a sok előny közül.

Forum Gardens lakópark

Zöld övezet: A lakópark könnyen megközelíthető, csendes, zöld környezetben helyezkedik el. A 6 hektáros területet erdősáv szegélyezi, továbbá, több mint 120 fa kerül ültetésre, a Mosoni-Duna pedig pár perces sétával megközelíthető. A gyönyörű zöld környezet, amelyben Likócs helyezkedik el, ideális otthont biztosít a természet szerelmeseinek. A reggeli madárcsicsergés és a zöld övezetek nyugalma adja igazán Likócs varázsát. Itt az ember egyszerre érezheti magát közel a természethez, ugyanakkor mégis pár percnyi távolságra a városi pezsgéstől.

Kiváló infrastruktúra: Likócs kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet. A közelben megtalálhatók bevásárlóközpontok, iskolák, egészségügyi intézmények is, így nem kell lemondanod a városi előnyökről sem. Továbbá, az Ipari park, az Audi gyár és az M1 autópálya is egy pillanat alatt megközelíthető.

Tapasztald meg a luxus és az elegancia csúcsát egy gondosan tervezett lakóparkban!

Forum Gardens lakópark további előnyei

Magas minőség és megbízhatóság: A lakópark luxusát az elegancia és a kényelem tökéletes összhangja jellemzi. Az itt épülő otthonokat kizárólag a legjobb tervezők és kivitelezők valósítják meg, akik a minőségben és megbízhatóságban nem ismernek kompromisszumot.

Forum Gardens lakópark
Konyha-étkező látványterv

Kényelmes, tágas életterek: A kétszintes sorházak a tökéletes tervezésnek köszönhetően az elegáns belső terekkel és a funkcionális elrendezéssel minden igényt kielégítenek. Az ingatlanokban 3-4 szoba, tágas amerikai konyhás nappali, szintenként külön fürdőszoba és wc, előszoba, közlekedők, továbbá különálló háztartási helyiség és két beépített, nagyméretű gardrób is kialakításra kerül.

Forum Gardens lakópark
Fürdőszoba látványterv

Saját garázs: Az ingatlanokhoz zárt, belső garázs és kettő gépkocsibeálló is tartozik, valamint minden lakáshoz egy köztéri parkoló is rendelkezésre áll.

Forum Gardens lakópark
Hálószoba látványterv

A Forum Gardens lakóparkban megtalálod álmaid otthonát, ahol minden adott ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élj. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat: Molnár Szidónia | +36-70-372-0113 | szidonia.molnar@oh.hu