Bemutatkozik az OH ELIT Klub

2022-től így motiváljuk az ingatlanértékesítőinket!

Az értékesítő kollégák megfelelő motivációja elengedhetetlen, ha egy sikeres céget szeretnénk építeni. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan motiváljuk ingatlanosainkat.

A kollégák kellő motivációjának számos előnye van a termelékenységtől, a munkahelyi légkörön át egészen az ügyfélelégedettségi mutatókig.

Miért fontos az értékesítők megfelelő motivációja?

Az ingatlanértékesítők motivációja szervezetünk sikerének kulcsa. Hiszen ezáltal növelhető az elköteleződés, a lendület és az energia, amit az Openhouse értékesítői nap mint nap a munkájukba fektetnek.

És ez nemcsak az értékesítési számokban mutatkozik meg.

Egy megfelelően motivált kolléga a cég ügyfeleivel is kielégítőbb kapcsolatot ápol. Ebből adódóan a meglévő ügyfelek szívesen ajánlják a céget másoknak is – és ők maguk is jó szívvel térnek vissza.

Ellenkező esetben nagy a kockázata, hogy az értékesítő kollégák kedvetlenek, fásultak és kiégettek lesznek.

Jól kidolgozott motivációs stratégia nélkül a legtöbb vállalat sosem éri el a kitűzött céljait.

Ahhoz azonban, hogy jó motivációs stratégiát dolgozzunk ki, előbb tisztáznunk kell az elérendő célokat. Ezért dolgoztuk ki az Openhouse BEHOZÁSI és OH ELIT Klub programot.

Mi is ez pontosan?

Az Openhouse BEHOZÁSI program célja a megbízásba vett ingatlanok számának növelése.

A megbízások számának növelése a cégnek és az értékesítőknek is jól felfogott érdeke, hiszen a nagyobb ingatlanportfólió az értékesítőknek és az Openhouse-nak is magasabb jutalékbevételt eredményez.

A jól teljesítő értékesítők számára lehetőséget biztosítunk az OH ELIT Klubhoz is csatlakozni.

Azon értékesítő kollégák, akik elérnek egy adott behozási pontszámot vagy kimagasló irodai forgalmat generálnak, az Openhouse ELIT Klub tagjaivá válhatnak.

Az ELIT Klub elismeréssel tovább növelhető a teljesítmény és így a megszerezhető juttatások is.

Milyen elismerésekkel jár a tagság?

A klubtagok oklevelet kapnak, amellyel igazolhatják kompetenciáikat. Emellett ELIT Klub-os kitűzővel is gazdagodnak.

A klubtagsággal extra díjak is járnak, melyeket személyes kompetenciáik növelésére és jól megérdemelt szórakozásuk, kikapcsolódásuk megélésére használhatnak fel kollégáink.

Ilyen extra díjak például az Openhouse által szervezett szabadidős programokon való részvétel lehetősége pl.: Balatoni vitorlázás vagy csapatépítő programokon, tréningeken való részvétel. Az Openhouse értékesítői motivációs program által az ügyfeleinek jobb élményeket, proaktívabb, odaadóbb értékesítői hozzáállást kapnak az eladás-vásárlás során.