AZ OTTHON ÉRTÉK. AZ INGATLAN ÜZLET

Mondja az Openhouse szlogenje. De vajon mi van mögötte? Miért ezt a szlogent választottuk magunknak, amikor a korábbi szlogen frissítése mellett döntöttünk? Először is, saját […]

Mondja az Openhouse szlogenje. De vajon mi van mögötte? Miért ezt a szlogent választottuk magunknak, amikor a korábbi szlogen frissítése mellett döntöttünk? Először is, saját szakértő csapatunk mellett megbíztunk egy marketing ügynökséget, akik koordinálták a munkát, de leginkább, és elsősorban, megkérdeztünk Benneteket – Ügyfeleket. Mit jelent számotokra az otthon? Nagyon izgalmas, érdekes asszociációk születtek. Volt, akinek az otthon az anyaméh fogalmával azonosul, az édesanya szerepével. Az otthon, olyan, mint az anyaméh, ahol mindig biztonságban, szeretve érzem magam.

Volt, aki illatokkal kötötte össze a válaszát – mégpedig a frissen sülő kalács, sütemény illatával. Talán Te is voltál már így, ha beleszippantottál a finom süti illatba.

Aztán olyan is volt a megkérdezettek között, aki az otthont a következő képpel asszociálta: téli estén, finom, puha takaróval betakartan, nyugalmas könyvolvasással töltve az időt – otthon vagyok.

Megkérdeztük azt is, hogy mikor válik az ingatlanból otthon? Ezt szinte mindenki a beköltözés utáni pillanatokkal fonta egybe. Volt, aki szerint akkor, amikor az utolsó doboz is kicsomagolva, és minden a helyére került. Volt, aki szerint akkor, amikor egy beköltözéskori lakásfestés után az utolsó festékes vödör is eltűnik a lakásból, és végül volt, aki az első vacsorával, borozással kötötte össze azt, amikor az ingatlanból otthon születik.

Az ingatlan fogalmát mindenki a befektetési célú lakásvásárlással azonosította.

Egy biztos, akár ingatlant veszel, akár otthont adsz el, vagy éppen otthont keresel, az Openhouse szakembereit bizalommal keresheted.

Openhouse Franchise Központ
Oltean Dániel

Egyszer mindenki kirepül az szülői házból. Először talán albérletbe költözünk, majd saját lakást, házat vásároulnk. Gyarapodunk és nagyobbra, szebbre cseréljük. Az ember életében általában a legnagyobb anyagi értékű tranzakciók az ingatlanokkal kapcsolatosak.

Ezért is, ajánlott mindennek alaposan utána nézni, hiteles és pontos forrásból, megbízható szakemberektől.

Ebben szeretnék segíteni minden ingatlan eladás, vásárlás vagy bérlés előtt álló embernek.