NYÁRI SZAKMAI NAP A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTŐ HÁLÓZATBAN

A közelmúltban került megrendezésre az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózatának szakmai napja, mely tradicionálisan júniusban, „nyár nyitó” találkozóként kerül megszervezésre. Az összejövetelre az országos hálózat hitelközvetítő munkatársain kívül meghívást kapnak a cég üzleti-, és pénzintézeti partnerei és az Openhouse Cégcsoport munkatársai is.

A meghívottak ismét a Bakony Hotel*** vendégszeretetét élvezhették Bakonybélben, ahol szép környezetben, kitűnő ellátással tette még színvonalasabbá a helyszín a találkozót.

A délelőtt folyamán az Openhouse Cégcsoportot érintő aktualitásokat hallgathatták meg a kollégák. Lövészné Tóth Enikő, a Pénzügyi Közvetítő Hálózat Vezetője előadásában beszámolt többek között a közeljövőben várható fejlesztésekről is. Az Openhouse-nál fontos, hogy mindig legyenek új célok, kövessék a trendeket. Mindamellett a közvetítőipiacon megjelenő új hiteltermékek bevezetését lekövessék és az MNB szabályzói megfeleléssel kapcsolatos változásokra azonnal reagáljanak.

A cégnél jelentős szerepe van a lojalitásnak is. A rendezvényen a Hálózat Vezető által elismerésben részesültek azok a kollégák, akik közel egy évtizede tartoznak a Közvetítői Hálózathoz. Ők egy közös csapatépítő programon vehetnek részt a cég vezetőivel.

A jelenlegi hitelközvetítői piacon nélkülözhetetlen a munkatársak képzése. Mayer András, a hálózat Értékesítési Menedzsere tartott szakmai oktatást részükre, melynek legfőbb témája a július 1.-től bevezetésre kerülő Babaváró hitel volt.

Délután Danyi Gábor, a győri Audi ETO KC vezetőedzőjének előadását hallgathatták meg a résztvevők, majd Molnár Szabolcs, az Openhouse egyik Alapítójával készült interjút. Danyi Gábor beszélt arról, hogy mennyire fontos a csapaton belüli egyenlőség, következetesség. Ha valamiről döntést hoztunk, azt le kell zárni, és egy új cél felé kell haladni, mert célok mindig kellenek az ember életében. Az elismert edző mesélt még a családi kötelék fontosságáról, a sport és a saját magunkra szánt idő hasznosságáról.

Molnár Szabolcs, a cég egyik tulajdonosa, aki testvérével, Molnár Kristóffal együtt alapította az Openhouse-t 2005-ben. Szabolcs az interjú során lelkesen mesélt a cég indulásáról, a kezdeti nehézségekről és a mostanra több, mint 2 milliárdos árbevételt generáló Cégcsoportról. Mint minden cég életében, itt is voltak mélypontok, amikről nyíltan beszélt. Szabolcs szerint nem problémák vannak, hanem megoldandó feladatok, és ez a gondolkodásmód segít át egy igazi vezetőt, amikor kihívássokkal találkozik az üzleti életben. Az ingatanpiaci aktualitásokat bemutatva szót ejtett a mesterséges intelligencia úttöréséről is, mely a jövőben nem csak a hétköznapi életünkben, hanem a különböző iparágakban is meghatározó lesz. A résztvevők a nap végén, motiváltan tértek haza a színvonalas, szakmailag hasznos programok után.